Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zaandijk e.o. Helpt!

Aan Tafel! kan hulp gebruiken

Volgend jaar rondom Koningsdag organiseert Zaandijk Leeft! op locatie in Zaandijk*) een meerdaags culinair, cultureel en theatraal evenement ‘Aan Tafel!’, gebaseerd op eetverhalen van 100 Zaandijkers. Het belooft een geweldig spektakel te gaan worden.

*) Helaas is de beoogde locatie vanaf april 2023 niet meer beschikbaar. We hebben daarom helaas moeten besluiten om het festival uit te stellen tot medio september 2023 op een of meer andere locaties.

Op het (concept)menu staan: diverse voorstellingen in het ‘Aan Tafel! Theater’, een diner met optredens in het ‘Aan Tafel! Restaurant’, een ‘Aan Tafel! Expositie’ over de geïnterviewde Zaandijkers, creatieve bijdragen van Zaandijker schoolkinderen en een audiotour door de locatie, optredens van het ‘Aan Tafel! Huisorkest’, zang en dans, er wordt een ‘Aan Tafel! Kook-, Kijk- en Leesboek’ uitgegeven en als laatste maar niet het minste diverse ‘Aan Tafel! Workshops’.

Om zo’n evenement mogelijk te maken zijn veel vrijwilligers nodig.
En daar is de Kerngroep ‘Aan Tafel!’ naar op zoek.

We zijn op zoek naar (jonge) mannen en vrouwen uit Zaandijk en omstreken die tijdens het evenement kunnen assisteren bij allerlei werkzaamheden, zoals ontvangst, ticketcontrole, garderobe, bediening, publieksbegeleiding en andere allerhande werkzaamheden.
Daarnaast zijn we op zoek naar (jonge) mannen en vrouwen met specifieke vaardigheden die een bijdrage kunnen leveren in met name de voorbereidende werkzaamheden en klussen, zoals vormgeving (DTP), fotografie, filmen, elektro- en bouwtechniek, audio- en video-editing en promotie en publiciteit.

Ben jij degene uit Zaandijk of omstreken die wil meehelpen
om dit unieke evenement mogelijk te maken.
Meld je dan aan op: aantafel@mailfence.com.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De Kerngroep ‘Aan Tafel!’:
Richard Kok en Dennis Meyer (Artistieke leiding), Gert van Houts (Muzikale leiding), Age de Jong en Rob Witbaard (Boek en Public Relation), Leo Walraven (Finance) en Ron Witbaard (Algehele Projectleiding)

Op de foto de Kerngroep ‘Aan Tafel!’ vlnr:
Ron Witbaard, Leo Walraven, Richard Kok, Dennis Meyer, Gert van Houts en Rob Witbaard (Age de Jong ontbreekt op de foto)