Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zaandijk Heropent!

AH Rooswijk weer open

Na een grondige verbouwing is op dinsdag 20 juli om 11.00 uur Albert Heijn Rooswijk aan de John Lennonstraat in Zaandijk feestelijk heropend. De klanten kunnen er onveranderd terecht voor de vertrouwde dagelijkse en wekelijkse boodschappen, maar er zijn veel verse producten bijgekomen en het afrekenen kan met zelfscankassa’s. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over seizoenproducten en bieden verrassende recepten. Op het ‘Versplein’ zorgt een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles nog langer vers blijft.

Albert Heijn Rooswijk is de derde Zaanse Albert Heijn die het nieuwste winkelconcept heeft. “We hebben werkelijk alles vernieuwd, van vloer tot aan plafond”, vertelt supermarktmanager Robin de Ridder naast zijn glimmende automobiel. “Onze winkel is gewoon een gloednieuwe supermarkt met een uitgebreid versassortiment. Ook bieden we meer betaalgemak, want er zijn zelfscankassa’s.”

“Voor de verbouwing heeft de winkel de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan de Voedselbank Zaanstreek geschonken. De verbouwing was grondig en heeft voor overlast voor de omgeving en onze medebewoners in het gebouw gezorgd. De overlast, met excuses, is gelukkig voorbij en iedereen kan weer rustig wonen en… kan bij ons winkelen”, aldus de trotse supermarktmanager met een knipoog voor zijn realiteit.