Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zaandijk Markt!

Na twee jaar coronastilte organiseert Zaandijk Leeft! dit jaar op zaterdag 20 augustus a.s. weer De Zaandijker Jaarmarkt op de Lagedijk. De dijk zal op die dag -van de Guisweg tot aan de Zaandijkersluis- tussen 10.00 uur en 17.00 uur afgesloten zijn voor alle verkeer, zodat jong en oud te voet veilig kan ‘flaneren’ over de dijk op zoek naar koopjes, kunstjes, weetjes en happies en drankjes.

Corona heeft helaas invloed gehad op het aantal deelnemende stand- en kraamhouders. Dit jaar is het aantal minder dan bij vorige edities, maar bij de kramen tussen de Guisweg en de Willem Dreeslaan is er onverminderd voor elk wat wils.
Verder richting de Zaandijkersluis ontvangen Brouwerij Hoop en Café Vanouds Oost Indië u gewoon gastvrij op hun gezellige (en veilige) buitenterrassen. En met het Zaandijker Voetveer kunt u naar de overkant van de Zaan om een bezoekje te brengen aan de Folkloredag op de Zaanse Schans.
Kom naar de markt te voet of op de fiets! Op het Zaanplein van AAK is een fietsenstalling.

Ook dit jaar staan de vrijwilligers van Zaandijk Leeft! voor dag en dauw op om alles onder leiding van ons Marktteam vanuit het Weefhuis op te starten en om de marktdag verder op rolletjes te laten verlopen. We wensen hen, de stand- en kraamhouders en de bezoekers een zonnige, drukke en gezellige Zaandijker Jaarmarkt 2022 toe!