Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zaandijk Verlicht!

Lichiesdagen in Zaandijk!

De dagen worden weer donkerder en er kan helaas ook dit jaar weer veel niet doorgaan. Daarom is het juist nu belangrijk om de slingers op te hangen, in dit geval de lichtslingers. Van licht krijg je een blij en veilig gevoel.

Zaandijk Leeft! doet een oproep aan alle Zaandijkers: verlicht je balkons, straten, huizen en je tuinen, zodat iedereen in ons dorp kan genieten van het licht.

Doe mee aan de Lichies Winactie!

Ben je trots op je lichtcreatie en vind je het leuk als mensen even stil staan voor je verlichte balkon, straat, huis of tuin, doe dan mee aan onze Lichies Winactie. Je doet je dorpsgenoten een plezier en je maakt kans op een smakelijk Oudjaarsavond-Lekkerspakket voor vier personen, van oliebol tot hartige snacks. Er is een prijs voor de ‘mooiste’ en een voor de ‘gekste’ lichtcreatie.

Je kunt deelnemen aan de Lichies Winactie door een mail te sturen naar: info@zaandijkleeft.nl.  Vermeld je naam en adres en voeg een foto (Jpeg) bij van je verlichte balkon, straat, huis of tuin. De adressen publiceren we op de website van Zaandijk Leeft!, zodat alle Zaandijkers tijdens een avondwandeling kunnen genieten van alle mooie lichies in ons dorp.

Stem op de mooiste en gekste lichies!

Zaandijkers kunnen stemmen op de mooiste en/of gekste lichtcreatie. Geef je voorkeur door op info@zaandijkleeft.nl  of schriftelijke bij het Zaanse Bakkertje, Lagedijk 11a, Zaandijk. De straat, huis, tuin of balkon met de meeste stemmen wint het smakelijke Oudjaarsavond-Lekkerspakket.

Op 28 december wordt op de website van Zaandijk Leeft! en in de winkel van Het Zaanse Bakkertje bekendgemaakt welke mooiste en gekste lichies gewonnen hebben.

Doe mee een maak de donkere dagen in Zaandijk lichter!