Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kaike & Koiere Jaarmarkt

In 2024 vindt de markt plaats op zaterdag 31 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur. Particulieren, verenigingen en stichtingen kunnen (weer) een of meer plaatsen met of zonder kraam reserveren in de webshop van Zaandijk Leeft!

Van een twee- naar een eendaagse jaarmarkt
De markt in Zaandijk -voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en particulieren- werd voor het eerst in 1994 georganiseerd in en om de Zaandijkerkerk door de toenmalige stichting ‘Zaandijk 500’, ter gelegenheid van het 500-jarig bestaan van Zaandijk. Tussen 1994 en 2020 ontwikkelde de markt zich, als afsluiter van de zomer, tot een regionaal bekend en druk bezocht tweedaags evenement op de Lagedijk, georganiseerd door de stichting Zaandijk Leeft!: de Jaarmarkt voor bedrijven op zaterdag en de Kaike & Koiere-markt voor particulieren op zondag. Om allerlei organisatorische en financiële redenen is de markt, na de stille coronajaren, getransformeerd tot een eendaags evenement: de Zaandijker Kaike & Koiere Jaarmarkt.

Jaarmarkt 2024
In 2024 is ons voornemen om de historische Lagedijk tussen Guisweg en Zaandijkersluis helemaal te vullen met zakelijke kramen. De particuliere kramen en grondplaatsen komen op de Willem Dreeslaan tot de Goeman Borgesiusstraat. Op het kruispunt van de Willem Dreeslaan komt een gezellig food- en horecapunt.
Wij vertrouwen erop dit jaar weer een volle markt te krijgen met duizenden blije bezoekers.